Basiscursus gimp van mariel nu op soofos en udemy

Een hele nieuwe basiscursus Gimp, met makkelijk te volgen video’s, tekst en afbeeldingen. Bij elke les één of twee leuke opdrachten om zelf uit te voeren en 5 vragen om je kennis te testen. 

Ben je niet zo goed in vragen beantwoorden? Geen nood, je mag de vragen net zo vaak overnieuw doen als je zelf wilt. 

Je leert eenvoudige handelingen doen, en werken met de gereedschappen van Gimp. En als je het dan nog steeds leuk vind, kan je altijd verder met de vervolg cursus.

Je kunt cursus Gimp volgen op Soofos of op Udemy.  Soofos is van Nederlandse bodem. Een jong bedrijf met een groeiend aantal leuke cursussen in het Nederlands. Udemy draait al wat langer mee en is wereldwijd bekend.  Je kunt zowel bij Soofos als bij Udemy betalen met IDeal. Bij Soofos kun je ook achteraf betalen, bij Udemy kun je ook met Paypal en creditcard betalen

 

Tijdelijk op Udemy voor slechts € 19,99

Omdat de cursus net gestart is op Udemy, krijg je daar op dit moment hoge korting. Deze korting geldt tot 31 januari 2019 

4 Gratis Gimplessen op Soofos

Ben je benieuwd of deze basiscursus Gimp iets voor jou is? Bekijk hier dan de eerste 4 lessen helemaal gratis.

Met grote trots kan ik melden dat Cursus Gimp nu ook op Udemy verkrijgbaar is. Je kunt dus zelf kiezen welke cursusaanbieder je het meeste aantrekt.  

Soofos

Je vindt deze basiscursus Gimp op de website van Soofos. Op Soofos vind je nog veel meer leuke cursussen. Kijk er gerust eens rond.