Voor mij een bewogen jaar

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd, ik begon met een nieuwe baan, en ik ben gestopt met mijn eigen bedrijf Digit Art Mariel omdat ik gewoonweg mijn hoofd er niet bij kon houden. In juli lukte het me niet meer om mijn werkzaamheden op mijn werk bij te benen en kreeg ik het advies om een poosje rust te nemen en vooral dingen te gaan doen die ik leuk vind.

Daarom ben ik op mijn gemak, maar wel met regelmaat, de basiscursus Gimp opnieuw op gaan nemen, nu met de nieuwste versie van Gimp. Deze video’s hebben een betere geluidskwaliteit, ik heb tenslotte zelf ook veel geleerd over het maken en bewerken van video. En dat allemaal met Open Source programma’s, wat een leuke uitdaging blijkt te zijn.

Intussen ben ik er trots op dat ik mijn cursus op 2 platvormen heb mogen plaatsen. Hij staat nu zowel op Soofos als op Udemy. Soofos is volledig van Nederlandse bodem en Udemy draait al wat langer mee, maar is sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar. Daar zullen dus steeds meer Nederlandse cursussen verkrijgbaar zijn. 

Dan is er nog de cursus G’Mic bij gekomen, ik wil daar nog meer delen van gaan maken omdat er nog heel wat filterpareltjes verborgen zijn in deze prachtige plugin. Als je ze eenmaal weet kan je er superleuke dingen mee doen. 

Binnenkort krijg je een kortingsbon als je de eerste G’Mic hebt voldaan, deze is gratis, omdat hierin beschreven wordt hoe je G’Mic kunt installeren en hoe de filters zijn opgebouwd. De volgende delen zijn pure inspiratiebronnen en zullen verdeeld over het nieuw jaar op Soofos verschijnen.

 

Collages zoals bovenstaande afbeelding leer je maken in het tweede deel van de minicursus G’Mic op Soofos. 

En ik blijf ook gewoon gratis video’s op Youtube plaatsen, ter inspiratie en voor de gevorderde Gimper.